Margriet de Haan biedt vele mogelijkheden om te winkelen. Kom langs of laat een gezellige avond verzorgen bij u thuis.
Margriet de Haan biedt vele mogelijkheden om te winkelen. Kom langs of laat een gezellige avond verzorgen bij u thuis. Foto: Ingezonden

MargrietMode heeft nu winkel aan huis

GOUTUM - Na ruim vierenhalf jaar in Burgum gevestigd te zijn geweest, heeft MargrietMode nu de winkel aan huis in de Wetterkrite 12 te Goutum. U kunt er gratis parkeren voor de deur. Door de coronacrisis heeft de sluiting van de winkel in Burgum helaas geen waardig afscheid gehad en ook de opening van de nieuwe winkel aan huis werd niet zo spectaculair als gepland.

Margriet: "Desalniettemin is de winkel inmiddels geopend en we hebben al veel van onze klanten mogen begroeten. De nieuwe winkel wordt enthousiast ontvangen. Ook de service is aangepast. We benoemen de vele mogelijkheden om te blijven winkelen: "We bieden de mogelijkheid om met een collectie aan huis te komen, alwaar u rustig in uw eigen omgeving kunt kijken, passen en kopen. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om u te halen/brengen. Ook gerichte bestellingen zijn welkom. Een gezellige vriendinnenavond of met collega's een leuke ochtend, middag of avond laten verzorgen behoort tot de mogelijkheden. We kunnen dan een totaalpakket aanbieden met bijvoorbeeld een kapster of make-up advies."

U wordt bij MargrietMode deskundig en enthousiast geadviseerd onder het genot van een kopje koffie/thee met wat lekkers. De sfeer is nog steeds gemoedelijk, ontspannen en uitnodigend. De prijzen, service en kwaliteit zijn goed. We verkopen nog steeds de mooie merken zoals Magna, Thombiq en Pont Neuf. Daarnaast mooie nieuwe merken in de maten 34 tot en met 68. Exclusiviteit voor een mooie prijs."
De winkel is geopend op dinsdag-, woensdag- en donderdagmiddag van 12.00 tot 17.00 uur en op afspraak via 06-44954552.