Sterkste fietskaart van Friesland

Met prachtige gevarieerde natuur en zacht weer is Nederland een prachtig land om in rond te fietsen. Door het bos, over de hei of door de duinen, langs leuke dorpen of door historische steden. Om u te helpen makkelijk de weg te vinden, heeft Buijten & Schipperheijn alles wat u nodig hebt.

Nu in vernieuwde editie verschenen zijn de sterkste fietskaarten van Nederland Friesland, Drenthe en Noord-Holland. De fietskaarten zijn weer volledig up to date met de veranderde knooppunten, landelijke fietsroutes, kleine fietspaden en weblinks naar informatie over B&B’s, campings en veerponten.

De kaarten zijn compleet en overzichtelijk, met alle informatie die je maar nodig kan hebben voor een lange of korte fietstocht in de regio. De kaarten zijn makkelijk vouwbaar tot op broekzakformaat met een klittenbandsluiting om ze compact en strak op te bergen. www.buijten.nl

Beker VV Buitenpost

BUITENPOST - Voetbalvereniging Buitenpost treft VV DWOW in de voorronde van de TOTO KNVB Beker. De uitwedstrijd in Wieringerwerf tegen de zondag derdeklasser is op zaterdag 29 augustus om 17.00 uur.

Dat werd donderdagavond duidelijk tijdens de loting. De winnaar van dit duel speelt in de tweede kwalificatieronde (6, 7 of 8 oktober) een thuiswedstrijd tegen de winnaar van het duel VV Capelle (zaterdag hoofdklasser) –
VV Hoogland (zondag 3e Divisie).