Fogelsanghstate in Veenklooster.
Fogelsanghstate in Veenklooster. Foto: Ingezonden

Bordesconcert Tobias Borsboom

VEENKLOOSTER - Tobias Borsboom geeft op 1 augustus om 20.00 uur een pianorecital op het bordes van Fogelsanghstate. Deze zomer worden twee concerten georganiseerd met musici die actief zijn in de Muzische Commissie van Kunstkring Hardegarijp.

Tobias Borsboom heeft een zeer gevarieerd programma. Mocht het op 1 augustus regenachtig zijn, dan wordt het concert uitgesteld naar 8 augustus. Aanvang 20.00 uur. Er is geen pauze. U kunt reserveren via het tabblad ‘Reserveren’.
Na een langdurige periode van stilte laat Stichting Kunstkring Hardegarijp weer van zich laten horen. "De podiumsector heeft het zwaar te verduren waarbij ook de artiesten veelal zonder inkomsten komen te zitten. Om onze eigen artiesten, Tobias Borsboom, Dmitry Ivanov en Frans Douwe Slot, alle drie lid van de Muzische Commissie, een financieel steuntje in de rug te geven, organiseren wij in samenwerking met Stichting Fogelsangh State 'Zomeravond bordes concerten'.

Tobias Borsboom speelt werken van Liszt, Godowski, Schubert/Liszt, Brahms en Dukas. Tobias is een veelzijdig pianist die, in zowel de solopraktijk als in kamermuziek setting, hoge ogen gooide toen hij tijdens de Dutch Classical Talent finale voor beide onderdelen de eerste prijs ontving." Frans Douwe Slot (piano) en Dmitry Ivanov (viool) geven, op een nog nader te bepalen datum, een duoconcert op dezelfde plaats.

Reserveren: Kan via de website www.kunstkringhardegarijp.nl. Direct reserveren kan door een mail te sturen naar kunstkringhardegarijp@gmail.com of telefonisch 06 – 531 592 86.



a.