Repair Café

BEETSTERZWAAG - Als een tweede golf van het Coronavirus uitblijft wordt de laatste zaterdag van september weer een repair café gehouden in Beetsterzwaag. Medio september volgt meer informatie. Tot die tijd kunt u, mocht u kapotte spullen hebben die reparatie behoeven een mailtje sturen naar repaircafe.bzwaag@gmail.com

Droombeelden

ALDTSJERK - In Galerie Bloemrijk Vertrouwen aan de Van Sminiaweg 70 in Aldtsjerk is de expositie Droombeelden met werk van Olga Lohle (schilderijen en aquarellen), Adriana Nichting (keramiek) en Angelien Coco Martin (bronzen beelden) te zien. De tentoonstelling loopt tot en met 15 augustus en is open op afspraak (gbvexposities@gmail.com of tel 058-2561176).

Expositie Joke Ket

KOUDUM - Joke Ket uit Hurdegaryp exposeert tot en met 15 augustus in Galerie Lytse Skientme, Hoofdstraat 26 in Koudum. Zij toont Waddenschilderijen, samen met de minimalistische schilderijen van Rob Streng en objecten van keramiek van Judith Mulder. De galerie is open van donderdag tot en met zaterdag van 12.00 tot 17.00 uur en op afspraak.