GlinstraBreak, vermaak voor jong en oud

BURGUM - Stichting Sociaal Cultureel Werk Burgum organiseert in Glinstra State GlinstraBreak, drie dagen vol plezier en vermaak voor jong en oud.

Verhalenvertelster

29 juli: Verhalen van en door Hilly Harms. Verhalenvertelster Hilly Harms neemt je mee in de meest prachtige verhalen. Er is plaats voor vijftig personen. Je wordt welkom geheten met koffie en thee en iets lekkers. Inloop vanaf 19.00 uur. Kosten 1,50 euro per persoon.

Speurtocht

5 augustus: Ontdek Burgum opnieuw door een speurtocht. Nu eerst aanmelden, daarna ontvang je meer info.

Gezellig met het hele gezin Burgum verkennen? Geef je dan op voor deze GSM speurtocht, waar je opdrachten moet oplossen en vragen beantwoorden. Aan het einde van de dag word je uitgenodigd voor een lekkere beloning. Meedoen is gratis.

Circusworkshop

12 augustus, circusworkshop. Word jij later misschien ook een circusartiest? Ben jij tussen de zes en twaalf jaar? En heb jij altijd al willen leren om een echte circusartiest te worden? Geef je dan snel op voor de instuif van het enige echte jeugdcircus Saranti. Van 13.00 tot 16.00 uur zul jij in drie workshops opgeleid worden tot echte circusartiest. Kosten 1 euro per persoon.

Voor alle activiteiten geldt een verplichte opgave. Aanmelden via info@glinstrastate.nl.
Meer informatie is te vinden op www.glinstrastate.nl