Fietstochten De Spitkeet Harkema

HARKEMA - Op zaterdag 11 juli organiseert De Spitkeet een fietstocht door het mooie landschap in de omgeving van Harkema. De afstand is omstreeks 35 kilometer en de starttijd is tussen 11.00 en 14.00 uur bij De Spitkeet, De Dunen 3 in Harkema. Ook in de weken daarna wordt in juli en augustus elke zaterdag een fietstocht georganiseerd. De prijs is € 3,- per tocht, maar wie een strippenkaart koopt voor 4 tochten betaalt € 10,-.

Opening @Holdert

DRACHTEN - Elkaar ontmoeten in een ontspannen sfeer, daar gaat het om bij Samen@Holdert. Samen@Holdert is op dit moment twee keer per week geopend, aan het Van Knobelsdorffplein 121. Vanaf 6 juli is de ontmoeting weer een half uur per keer langer open. Niet meer van 14.30 tot 16.30 uur, maar de start is iedere maandag en woensdag weer om 14.00 uur. Wel graag reserveren via 06 - 245 819 18.

CBS de Lichtbron

BUITENPOST - Op donderdag 2 juli pakte CBS de Lichtbron uit Buitenpost flink uit, tijdens de op één na laatste schooldag van dit schooljaar. Omdat het, vanwege Corona-beperkingen, niet mogelijk was uitjes te organiseren en een 'Meester- en juffendag' doorgang te laten vinden, werd er feest gevierd in de groepen. Op het schoolplein stond een prachtige 'Stormbaan' opgesteld ter verrassing en vermaak van alle leerlingen.