Kunstkade Vakantiefolder jeugdactiviteit

LEEUWARDEN - De zomervakantie staat weer voor de deur en er zijn heel veel leuke dingen die je kunt doen deze zomer. Kunstkade heeft alle activiteiten voor de jeugd tot en met 12 jaar, voor je op een rij gezet in de Vakantiefolder. Je kunt kiezen uit sport, spelletjes, circus en veel meer. Het meeste aanbod vindt plaats in de gemeente Leeuwarden.

De Vakantiefolder is intussen verspreid op de basisscholen, zodat ruim 11.000 kinderen in Leeuwarden ook in de zomer kunnen genieten van Sport, Kunst en Cultuur. Zo is er Summerschool van dbieb, geeft Saranti Circusworkshops en organiseert Podiumschool het Zomerpodium.

Ook op sportief gebied is er mooi aanbod: FunMovesGym geeft boks-, dans- en bootcamplessen, doe dansauditie bij DanceCompany058 of ontdek Judo bij Sportcentrum de Leeuw. De activiteiten zijn geschikt voor kinderen tot en met 12 jaar.

Bekijk meer informatie via deze folder of surf naar de website van Sjors Leeuwarden via www.sjorsleeuwarden.nl en schrijf je in!

Geef talent een kans

Heb je een talent, of wil je heel graag beter worden in een sport, of tekenen, of dansen of iets anders: kom dan bij het Centrum voor Talentontwikkeling! "Samen kijken we bij welke club je meer kunt leren en helpen we ook om het financieel mogelijk te maken."

Meer informatie via contactpersoon email kees.elzinga@kunstkade.nl of kijk op website www.cvto-leeuwarden.com