De Wâldsang verzorgt in heel Noordoost-Friesland muzieklessen.
De Wâldsang verzorgt in heel Noordoost-Friesland muzieklessen. Foto: DeWâldsang

Muziekinstrument bespelen? Neem een gratis proefles!

BUITENPOST - Zin om op muziekles te gaan? Maar wil je eerst meer weten over een instrument? Over de muziek die je leert spelen? En of de docent wel aardig is?

Schrijf je dan in voor een gratis proefles via www.cultuurcentrumdewaldsang.nl! Dan kun je kijken of muziekles in je vrije tijd iets voor jou is.

Wie weet fiets jij straks met een gitaar op de rug, viool of fluit in de tas of trompet op de bagagedrager naar de Wâldsang. Met veel lesplaatsen in Achtkarspelen, Dantumadiel, Noardeast-Fryslân en Tytsjerksteradiel altijd in jouw buurt!

Wist je trouwens dat muziekles meer dan leuk is? Volgens onderzoek is het goed voor je ontwikkeling. Je leert je goed te concentreren, makkelijker problemen op te lossen en snel informatie te verwerken.

En door samen met anderen muziek te maken leer je goed met anderen om te gaan. Dan moet je naar elkaar luisteren en rekening met elkaar houden. Samenspelen bij de Wâldsang kan bijvoorbeeld in een bandje, een koortje, een ensemble of met je docent.

Trouwens, sommige Wâldsang docenten ken je vast wel. Want ook op bijna alle basisscholen in de regio geven zij muzieklessen: kennismaken met muziek en instrumenten, rocken in Kidpop, klassiek spelen in het Fries Leerorkest en koperblazen in een HaFaBra-project.

Meer informatie

Meer weten? Zin om mee te doen? En er zijn lessen voor jong en oud(er)..!

Www.cultuurcentrumdewaldsang.nl geeft informatie over lessen, docenten, tarieven en meer.

Ook aanmelden voor een gratis proefles kan hier. Gewoon doen!

Www.cultuurcentrumdewaldsang.nl

Voor jong en oud zijn er mogelijkheden.