'Karantêne', voorstelling in Tytsjerk

TYTSJERK - Karantêne (hoe herkenbaar!), zo heet de theatrale voorstelling die hier in Tytsjerk in april 2021 wordt gespeeld. “Karantêne” is theater en wandeling in één (binnen en buiten), een rondgang van ongeveer 4 kilometer in en rond de volkstuin en het natuur- en cultuurpark Vijversburg.

Kaarten zijn vanaf 1 november 2020 te reserveren op www.karantêne.nl Achter de schermen wordt al hard gewerkt aan het mienskipsproject in het dorp.

Er is een startbijeenkomst gepland 23 september om 19.30 uur in dorpshuis Yn ‘e Mande, Noarderein 1. Alle dragers en doeners uit Tytsjerk e.o. en belangstellenden zijn welkom. Brecht Wassenaar en Johannes Keekstra doen de regie van het theaterstuk. Er zijn rollen voor jong en oud. Ook zangtalenten kunnen zich melden. De audities worden gehouden op zaterdagmiddag 17 oktober. ´s Ochtends voor de jeugd tot ongeveer 14 jaar voor theater en/of zingen,´s middags om 13.30 uur voor volwassenen, inloop vanaf 13.00 uur. Repetities zijn daarna op woensdagavonden.

Er komen in en rond het park vijf kunstwerken. De stuurgroep “Karantêne” zoekt kunstenaars die locatiespecifieke kunst willen maken voor het theater-evenement ‘Karantêne’. De synopsis en de route zijn op te vragen bij de culturelecommissietytsjerk@outlook.com. "Mail ons voor 1 september 2020 jouw portfolio van gemaakte kunstwerken en informatie over jezelf."

Voor meer informatie en aanmeldingen: culturelecommissietytsjerk@outlook.com of even bellen met Ineke Kalteren 0511-431897.