Klaas en Anna tijdens een wandelvakantie in Spanje.
Klaas en Anna tijdens een wandelvakantie in Spanje. Foto: Ingezonden

Ontdek de voordelen van kalkvrij water op de infodag 4 juli

BURGUM - Klaas en Anna Dijkstra uit Burgum dachten al langer na over de aanschaf van een waterontharder. Enkele weken geleden hakten ze de knoop door, nadat ze via hun buren kennismaakten met Mezutec Waterzuiveringssystemen bv.

"Het was onze buren erg goed bevallen, het contact met Mezutec. En na onze recente ervaring kunnen wij dat alleen maar beamen. Wij zijn erg tevreden en het proces verliep vlot," vertelt Anna. "Anderhalve week na het adviesgesprek met de verkoopmedewerker werd de waterontharder al geïnstalleerd. De installatie is heel netjes uitgevoerd en direct nadat de ontharder in werking was gesteld, merkten wij al dat de kalkaanslag verdween."

"Tegels, kranen, onze Quooker, alles blijft mooi schoon. Het water is ook veel zachter voor de huid en we hebben veel minder wasmiddel en zeep nodig. Tijdens de installatie hebben we zelfs nog andere buren aangestoken: zij liepen toevallig langs, en werden enthousiast. Inmiddels hebben zij ook een ontharder van Mezutec."

Bent u ook nieuwsgierig naar de werking van een waterontharder en de voordelen van kalkvrij water? Kom dan op 4 juli langs tijdens de infodag bij het servicepunt op industrieterrein De Haven in Drachten. Om zeker te zijn van een plekje is het aan te raden uw bezoek even te reserveren via info@mezutec.nl of 0512-544101. Vermeld daarbij uw naam, het aantal personen en het tijdstip waarop u wilt langskomen. Dat kan tussen 10.00 en 16.00 uur.

Tijdens de infodag kunt u onder het genot van een drankje en een hamburger of saté kennismaken met de medewerkers van Mezutec en informatie krijgen over de werking van de verschillende waterontharders. Bovendien krijgt u bij binnenkomst een kortingsvoucher. Elke zaterdag is het servicepunt in Drachten geopend van 10.00 tot 17.00 uur. Op de zaterdagen tot en met juli geldt een speciale zoutactie: een zak zout van 25 kg voor € 8,50.

www.mezutec.nl | Het Helmhout 34-13
Drachten | 0512-544101 | info@mezutec.nl
Volg Mezutec ook op Facebook