Samen@Holdert en Grote Kerk weer open

DRACHTEN - Niet meer telefonisch of via videobellen, maar elkaar weer in het echt ontmoeten. Samen@Holdert in Drachten is weer open, de plek om andere mensen te ontmoeten.

Uiteraard worden de richtlijnen van het RIVM gehanteerd. Dit brengt onder andere met zich mee dat mensen zich moeten gaan aanmelden voor een bezoek. Dit omdat er minder mensen in de ruimte kunnen dan voorheen in verband met de 1,5 meter afstand.
Aanmelden kan telefonisch of via WhatsApp via 06 - 24581918.

Openingstijden

Samen@Holdert is op maandagmiddag en woensdagmiddag geopend van 14.30 tot 16.30 uur. Bij vragen, neem gerust contact op. "Graag tot ziens bij Samen@Holdert namens de vrijwilligers, AanZet, MOS en MindUp."

Grote Kerk

DRACHTEN - Drachtsters die willen mediteren, reflecteren of een kaarsje willen branden, kunnen vanaf 4 juli op zaterdagmiddagen weer terecht in de Grote Kerk van Drachten. Tussen 15.00 en ongeveer 16.30 uur is de kerk aan de Zuidkade 19 geopend. Op dit moment zijn er voor alle zaterdagen in juli vrijwilligers gevonden.

Om ook in augustus Open Grote Kerk te kunnen houden, zijn nog extra mensen nodig. Heeft u hiervoor belangstelling? Geef u dan op via a.j.w.a.vermeulen@gmail.com