Zanger en pianist Roon Staal.
Zanger en pianist Roon Staal. Foto: Ingezonden

Roon Staal geeft concert in Kollum

KOLLUM - Zanger en pianist Roon Staal heeft met zijn team enkele 'corona-proof- concerten gepland in zijn zomer tour. Op donderdag 25 juni komt de 40-jarige musicus langs in de Maartenskerk te Kollum om 19.00 uur en 21.00 uur. Vanaf juni zijn concerten weer toegestaan door de overheid met maximaal 30 personen en 1,5 meter tussen de zitplaatsen.

Het concert zal voor veel mensen één van de eerste uitjes zijn sinds de maatregelen vanaf medio maart. De op authentieke wijze gezongen covers en typerende eigen werken worden dit keer niet in twee helften gespeeld maar in één concert van zestig minuten, zonder pauze.

Er worden twee concerten na elkaar gehouden. Bezoekers zullen worden gehouden aan de 1,5 meter afstand (voor personen uit één huishouden geldt dit niet). Verder wordt er door de organisatie voor het concert contact gehouden met de bezoekers zodat er geen personen met griepklachten aanwezig zullen zijn. Contante betalingen zijn niet mogelijk. Reserveren: 06-30025992. www.roonstaal.com.