Golfers in actie op de banen van De Groene Ster.
Golfers in actie op de banen van De Groene Ster. Foto: Ingezonden

Actueel: Veilig sporten in de natuur?

LEEUWARDEN - Randje Leeuwarden ligt de schitterende 4**** golfbaan van Leeuwarder Golfclub De Groene Ster. Een gezellig clubhuis, gastvrije horeca, prima oefenfaciliteiten, een heerlijke 5 holes par 3-baan en een volwaardig uitdagende 18 holes course voor de meer geoefende golfers. Slingerend door een prachtig gevarieerd landschap, direct grenzend aan recreatiegebied De Kleine Wielen.

Jan Geertsma, voorzitter LGGS: "Ruim 23 jaar terug, toen 49 jaar oud, sloeg ik mijn slag. Ik ‘bekeerde’ me tot de golfsport, werd lid van de Leeuwarder Golfclub en kreeg er nooit spijt van. Geloof me, golf is uitdagend, gezond, veilig, nooit saai en niet leeftijdgebonden.

Je speelt altijd buiten wanneer je maar wilt, je maakt nieuwe vrienden, je relatienetwerk groeit aanzienlijk. Een waarlijke ‘boppeslach’! Een echte aanrader dus, want wat wil je nog meer? Een leven lang golfen op de mooiste banen, een leven lang vitaler dan je voor mogelijk hield, en veel vrienden.

Ik zou zeggen ‘sluit je direct aan’ want je profiteert meteen van de vele extra’s. Bovendien krijg je met baanpermissie ook nog eens speelrecht zonder bijbetaling op onze mooie 4**** partnerbanen in Havelte, Veendam en Zwolle. En om het geld hoef je het ook al niet te laten. Echt, golfen is betaalbaar. Kijk eens op www.leeuwardergolfclub.nl voor onze aanbiedingen."

Op zaterdag 27 en zondag 28 juni houdt de Leeuwarder golfclub 'Golf Demo Dagen'. Een mooie gelegenheid om je slag te slaan.

Meer informatie volgt in deze krant op 17 juni.