Jan Auke Steegstra en ontwerper en website/webshopbouwer Klaas Zuidersma met elkaar in gesprek
Jan Auke Steegstra en ontwerper en website/webshopbouwer Klaas Zuidersma met elkaar in gesprek Foto: Actief Media

Meer omzet met De Mediastrateeg

BURGUM - Er zijn ondernemers die in deze tijd in een moeilijk segment zitten en toch hun omzet alweer op peil hebben. Hoe kan dat? "Door zichtbaar te blijven op een slimme manier", zegt Jan Auke Steegstra van De Mediastrateeg.

De Mediastrateeg bouwt websites en webshops en creƫert marketingcampagnes die zichtbaarheid genereren. "De grootste zichtbaarheid krijg je door gebruik te maken van diverse marketingtechnieken", zegt Jan Auke. "Wat de beste mix is, verschilt per bedrijf. In gesprek met onze klant gaan wij op rationele wijze op zoek naar het antwoord. Waar het ene bedrijf veel effect gaat sorteren met een goed opgezette Google Adds-campagne, is voor de ander een social mediacampagne op Facebook of Instagram genoeg. Sommige bedrijven hebben baat bij advertorials - in de krant of online - en anderen bereiken hun doelgroep gemakkelijker via bedrijfsfilms op You Tube."

"Een stevige kruk heeft minimaal drie poten," luidt de beeldspraak van de mediastrateeg. "Zo is het ook met marketing. Naast de conventionele publiciteitsmogelijkheden zijn er vele innovatieve online methoden. Webshops van De Mediastrateeg bijvoorbeeld, bleken de afgelopen coronamaanden voor diverse ondernemers een prima kanaal om klanten te bereiken en soms zelfs hun omzet te verhogen."

Wilt u eens sparren over de beste marketingstrategie voor uw bedrijf? Bel Jan Auke 06-38402210.

De Mediastrateeg | Schoolstraat 23, Burgum | 0511-461294 | www.demediastrateeg.nl