Eerbetoon aan Bob Dylan in studio Ee

EE - Na weken van stilte, zal er op Pinkstermaandag 1 juni 's middags vanaf 15.00 uur weer muziek klinken bij de Live Sessies van Dreamprojectstudios in Ee. De studio is weer geopend, met de nodige maatregelen.

Er is een Bob Dylan birthday concert bij Dreamprojectstudios. Voor zanger/gitarist Piet Kok en (slide) gitarist Roelof Reineman is dit aanleiding om op 1 juni een eerbetoon aan de legendarische singer/songwriter Bob Dylan te brengen.
Vanwege de coronacrisis kan dit niet op de verjaardag zelf, maar is besloten om dit op tweede Pinkstermiddag te doen aan de Tibsterwei 4B in Ee om 15.00 uur.
In het voorprogramma zal Marieke Speelman een paar liedjes ten gehore brengen. Marieke is een jonge talent dat graag mag zingen en daarom is de organisatie blij dat ze deze middag een paar nummers ten gehore wil brengen.

Galerie Aldtsjerk

ALDTSJERK - In de grote raamkozijnen van Galerie Bloemrijk Vertrouwen aan de Van Sminiaweg 70 in Aldtsjerk exposeert Toos Daalmans uit Aldtsjerk van 1 juni tot en met 21 juni haar collages 'Achtergronden'. Vogels in alle soorten en verschijningen en hun gedrag inspireren haar. Van daaruit ontstaan diverse thema’s van actuele gebeurtenissen of uit herinnering. In haar collages smelten fantasie en realiteit ineen. Het hergebruik van materialen maakt haar kunst circulair. De expositie is buitenaf op ieder moment te bezichtigen.


.