Open Call MAF Young Masters

LEEUWARDEN - Het Media Art Festival is op zoek naar de Young Masters 2020. Beginnende mediakunstenaars kunnen vanaf nu tot uiterlijk 1 juli documentatie over hun werk inzenden voor de MAF Young Masters expositie die hopelijk van 20 november tot en met 8 december 2020 plaats zal vinden.

De expositie is het kloppende hart van het Media Art Festival en wordt gedurende ruim twee weken omlijst met het themaprogramma ‘Hier en Nu’. Ook hoopt de organisatie op 26, 27 en 28 november weer het LUNA Leeuwarden Urban Night Adventure met volop licht-, media- en geluidskunst in de openbare ruimte te kunnen organiseren. Alle deelnemers van de MAF Young Masters Expositie dingen mee naar de MAF Young Masters Award 2020. De winnaar wordt aangewezen door een internationale vakjury. Gepaard met de prijs gaat, naast een mooie trofee van kunstenaar Marsja van der Ven en veel roem en eer, een werkperiode met coaching en een expositie bij kunstenaarsresidentie AADK Spain in Blanca/Murcia.

Inzendingen zijn tot 1 juli welkom via mediaartfriesland@gmail.com. Uiterlijk in september wordt beslist hoe en met welke omvang de MAF Young Masters expositie, de themaprogrammering en LUNA door kunnen gaan.