Berend Wiersma gaat graag de uitdaging aan: ook 'moeilijke' sleutels kan hij dupliceren.
Berend Wiersma gaat graag de uitdaging aan: ook 'moeilijke' sleutels kan hij dupliceren. Foto: Actief Media

Handig en dichtbij huis: de (auto)sleutelservice van Hoekstra DHZ in Hurdegaryp

HURDEGARYP - Bij Hoekstra Doe Het Zelf in Hurdegaryp kunt u iedere sleutel laten dupliceren die u wilt. "Van gewone huisdeursleutels voor binnen en buiten tot autosleutels van alle merken", zegt eigenaar Berend Wiersma. "Zelfs voor een Mercedes-infraroodsleutel kunt u bij ons terecht."

De sleutelservice van Hoekstra DHZ heeft een prominente plaats in de zaak die bijna alles verkoopt dat u nodig heeft bij het verven en klussen in en om het huis of voor de hobby. "Voor de sleutels heb drie verschillende dupliceermachines en drie slijpmachines. De nieuwste aanvulling betreft apparatuur voor Mercedes-sleutels. Dit is het enige automerk met een ontgrendelingssysteem dat werkt met infrarood", vertelt Berend Wiersma. "Zo kunnen wij iedere autosleutel reviseren of erbij maken, met of zonder afstandsbediening."

Bij Hoekstra DHZ kunt u terecht voor reguliere sleutels, maar Berend Wiersma buigt zich ook graag over bijzondere exemplaren, bijvoorbeeld die van oude auto's. "Eén laatste exemplaar of de code heb ik wel nodig", zegt de sleutelspecialist. "Als de sleutels wat zijn uitgesleten wordt het moeilijker, maar met goed kijken en handmatige bediening van de machines lukt het vaak toch."

Particulieren komen met sleutelvragen, maar ook garages en makers van ijzerwerk. Eén adres voor alle soorten sleutels en klaar terwijl u wacht, dat is wat handig is aan de sleutelservice van Hoekstra DHZ.
Hoekstra DHZ | 0511 47 26 65 | Burg. Drijberweg 3 Hurdegaryp | Hoekstra-DHZ.nl