Avalon Lingerie: passen op afstand

BURGUM - "Waar het vak van een lingeriestyliste normaal gesproken persoonlijk en dichtbij de klant is, zijn we nu door de situatie genoodzaakt om letterlijk afstand te houden. Het was even wennen, maar we hebben we daar onze weg in gevonden. Maar hoe meet je een bh of een bikini aan op anderhalve meter? Daar leggen we graag iets over uit.

Zie het als een soort ambacht, een lingeriestylist met een timmermansoog. Met onze jarenlange ervaring zien we in een seconde of iemand de juiste pasvorm draagt. Ook op anderhalve meter blijft dat lingerieoog scherp haar werk doen. Af en toe moet er nog net iets aan de bh gecorrigeerd worden, dan leggen wij uit wat er moet gebeuren en zo kan de klant dit op aanwijzing van ons uitvoeren. We komen er samen uit en zo ontstaan er zelfs grappige situaties. Alles uiteraard op anderhalve meter afstand. Liever geen bezoek aan de winkel? Het scherpe lingerieoog werkt ook via videobellen.

De winkel is ook online te bekijken. In leuke video’s -de een wat professioneler dan de ander, haha- vertellen we in de stories op Facebook en Instagram iets over verschillende items in de collectie. Zo delen we onze kennis en hopen we klanten te inspireren. Elke zaterdagavond laten we de bloopers zien, want er moet ook nog iets te lachen zijn, niet?

Kortom: wij kijken graag met u mee, op welke manier u ook wenst!"

Instagram: @avalonlingerie | Facebook:
@avalonburgum