De Kruidhof is weer geopend.
De Kruidhof is weer geopend. Foto: Ingezonden

Kruidhof Winkel en Verkooptuin weer open

BUITENPOST - Vanaf 21 april is op dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag van 13.00 uur tot 16.00 uur de Kruidhof Winkel en Verkooptuin weer open.

"Wij hebben de nodige maatregelen genomen zodat u vanaf heden weer voor leuke artikelen en mooie planten bij ons terecht kunt.

Wij hebben een ruim aanbod winkelproducten voor uzelf of om cadeau te doen. Zo hebben wij leuke cadeaupakketten, in elke prijsklasse, voor bijvoorbeeld een verjaardag maar ook voor Moederdag of Vaderdag.

Nu is het moment om weer de tuin in te gaan en uw tuin alvast klaar te maken voor de zomerperiode, zodat u in de zomer extra kunt genieten van uw tuin. In de verkooptuin hebben wij een groot aanbod van mooie en bijzondere planten en kruiden, die alleen bij de Kruidhof verkrijgbaar zijn. Daarnaast hebben wij vele groenteplantjes in de verkoop en een ruim aanbod van fruitbomen- struiken en dergelijke. Helaas is onze Tuin en het Tuincafé nog gesloten."

Om uw bezoek zo soepel mogelijk te laten verlopen hebben wij verschillende maatregelen genomen. Kijk op www.dekruidhof.nl voor meer informatie.

Wij zijn op Hemelvaartsdag geopend. Wij hopen u snel weer te zien!"