Ook dierenasiels hebben het moeilijk in de coronatijd.
Ook dierenasiels hebben het moeilijk in de coronatijd. Foto: Ingezonden

Online collecte Dierenopvang de Wissel

LEEUWARDEN - Ieder jaar komt Dierenopvang de Wissel met de collectebus aan de deur. Bij de Wissel hebben we deze inkomsten altijd hard nodig voor de zorg voor onze dieren. Helaas heeft De Wissel dit jaar door de coronacrisis moeten besluiten de gebruikelijke deur-tot-deur collecte niet door te laten gaan. In plaats daarvan wordt er een online collecte gehouden.

"De wereld is in de ban van corona. Ook bij de Wissel ontkomen we niet aan alle maatregelen en dat maakt het werken soms een beetje anders. De dierenopvang is alleen op afspraak te bezoeken en is bereikbaar voor spoedgevallen en zwerfdieren.

De dierenambulancemedewerkers moeten meer dan ooit nadenken over hun veiligheid bij iedere oproep. Gelukkig kunnen we rekenen op heel veel begrip."

Geef aan de collecte

U kunt de Wissel steunen door het overmaken van een eenmalige gift. Dit kan via de website: https://www.dierenopvangdewissel.nl/steun-ons/doe-een-gift/ of via de QR code. Lees op de website ook meer over donateur worden en nalaten aan de Wissel.

"Dankzij uw steun kunnen wij de dieren van de Wissel de zorg bieden die ze nodig hebben".

Neem voor spoedeisende zaken of zwerfdieren gerust contact op via 058-2664300 (dierenopvang) of 058-2663370 (dierenambulance 24/7). De Wissel is bereikbaar.