Toos en Teake Hettinga met de hoofdprijs: infraroodverwarming. Links schenker Erik Meijer van Expert Meijer in Burgum.
Toos en Teake Hettinga met de hoofdprijs: infraroodverwarming. Links schenker Erik Meijer van Expert Meijer in Burgum. Foto: Actief Media

Blije winnaars hoofdprijzen Paaspuzzel

BURGUM - De winnaars van de hoofdprijzen van de Paaspuzzel hebben hun prijzen afgehaald in Burgum. Toos Hettinga uit Dokkum won de infraroodverwarming ter waarde van 199 euro en heeft die donderdagmiddag samen met haar man Teake ontvangen uit handen van Erik Meijer van Expert Meijer in Burgum.

Seke Couperus - van den Berg (82) uit Feanwâlden won de trampoline en heeft die afgehaald bij Toys1Toys in Burgum. Directeur Henk Schutter overhandigde haar de trampoline, waar haar drie kleinkinderen Ytseke (13), Rolf (11) en Rupert (7) Beuker heel blij mee zijn. Vijf mensen wonnen een Bluetooth-speaker van Expert Meijer. Zij konden deze luidsprekers afhalen bij Actief Media in Burgum.

Alle winnaars hadden uiteraard de correcte uitslag van de puzzel: 'Pas een beetje op elkaar, maar wel op 1,5 meter.' Dat was ook de oplossing die de meeste - vele - inzenders hadden gevonden. Een enkeling kwam met een iets andere oplossing, die konden we niet meerekenen bij de loting. Weekblad Actief ontving honderden reacties op de Paaspuzzel, deels schriftelijke en de meeste via e-mail. De schriftelijke waren soms fraai vormgegeven, in de vorm van mooie ansichtkaarten en eigen knip- en plakwerk.