Easysit-adviseur Peter Bergsma heet u van harte welkom in de showroom van Easysit in Burgum.
Easysit-adviseur Peter Bergsma heet u van harte welkom in de showroom van Easysit in Burgum. Foto: Actief Media

Easysit geeft tot 600 euro fabriekskorting op gehele voorraad

BURGUM - Verkeerd zitten is onplezierig en kan leiden tot diverse pijnklachten. Vaak komt dit door meubilair dat niet goed ondersteunt. Opstaan gaat hierdoor ook moeilijk. Een stoel of bank van Easysit is de oplossing voor alle mensen met zitproblemen, want zitmeubilair van EasySit biedt wel de juiste ondersteuning. Tot en met 29 april kunt u profiteren van fabriekskortingen tot 600 euro op de ruime voorraad van EasySit. Maar een showroom bezoeken, is dat nu wel handig? Easysit-adviseur Peter Bergsma stelt u gerust: "Onze showrooms zijn ruim opgezet. U kunt meubels passen met meer dan 1,5 meter afstand tot andere bezoekers."

De showrooms van Easysit zijn de afgelopen tijd open gebleven. Wel zijn er voorzorgsmaatregelen genomen en worden de RIVM-richtlijnen zorgvuldig nageleefd. "Wij houden voldoende afstand en vanwege de ruime opzet in onze showrooms kunnen bezoekers ook voldoende afstand houden tot elkaar", zegt Bergsma. "Daarnaast kunt u telefonisch een afspraak maken, zodat u zeker weet dat wij veel tijd voor u hebben. Dit kan ook buiten openingstijden. Wij kunnen het ons ook voorstellen dat u echt het huis niet uit wilt. Dan komen wij gerust met stoelen bij u voor een thuisdemonstratie. Ook dan geldt de fabriekskortingenactie."

Easysit heeft een grote voorraad relaxfauteuils, sta-op-stoelen en comfortbanken. Hierop krijgt u tot en met 29 april tot 600 euro korting. Een bijkomend voordeel van de ruime fabrieksvoorraad is volgens Bergsma dat modellen direct leverbaar zijn. "Heel veel maten stoelen en banken kunnen wij uit voorraad leveren. U hoeft dus niet weken te wachten op uw nieuwe stoel of bank." Diverse fauteuils zijn uitgerust met handige opties, zoals de sta-op-functie of zelfs stoelverwarming met drie standen. Alle Easysit-modellen zijn gemaakt volgens de hoogste kwaliteitseisen. Zo zijn alle zittingen van het beste koudschuim en bevestigd op Nosag-veren, zodat u jarenlang kunt genieten van het allerhoogste zitcomfort. "Wij staan echt achter ons product, daarom krijgt u vijf jaar service en garantie aan huis. Bezoek één van de showrooms om het comfort van Easysit zelf te ervaren, of bel voor het maken van een afspraak: 088-622 0220."

Easysit showroom Burgum | Ymkersstrjitte 32 Burgum | 088 622 0220 | www.easysit.nl