Eigen kweek bij selectie Drachtster Boys

DRACHTEN - De eerste selectie van Voetbalvereniging Drachtster Boys wordt in het seizoen 2020-2021 aangevuld met maar liefst vijf spelers uit de eigen jeugd. Volgens de nieuwe hoofdtrainer Ommar Jager, tot dit seizoen trainer van de B-selectie, zijn deze spelers ‘klaar voor de volgende stap’.

Een van de spelers, Jolt Postma, speelt nu nog bij Onder 19. Jolt Postma is 18 jaar. Hij is een rechter centrale verdediger en speelt sinds seizoen 2013/2014 bij Drachtster Boys en heeft daarvoor bij vv Gorredijk gespeeld. Wilco Berghoef (nu: 2e selectie) is 20 jaar en woont in Drachten. Hij is een rechtsback, maar kan ook op links uit de voeten. Lesley van Loon (nu: 2e selectie) is 22 jaar, aanvaller en woonachtig in Boornbergum. Sander Postma (nu 2e selectie) is 23 jaar, verdediger, en woont in Drachten. David van der Schaaf (nu 2e selectie), keeper, is 23 jaar. Hij is al een paar jaar vaste kracht in de B-selectie.

Samen@
Smallingerland

DRACHTEN - Net als vele andere initiatieven sluit Samen@Smallingerland haar deuren tot 1 juni 2020. "Maar dit betekent niet dat er geen contact kan zijn, we moeten creatief zijn met elkaar." Contact hebben, maar dan op een andere manier. Een telefoontje, een mailtje, of een online koffie moment met beeld samen met de vrijwilligers. Kijk op www.facebook.com/SamenSmallingerland/ voor tips voor thuis. "Telefonisch/via WhatsApp blijven we bereikbaar via 06-24581918."