De activiteitenruimte voor bewoners in 
Berchhiem.
De activiteitenruimte voor bewoners in Berchhiem. Foto: Ingezonden

Koninklijke boodschap in Berchhiem

BURGUM - Heeft u of hebben jullie ouders of grootouders, opa’s en of oma’s in het Wooncentrum Berchhiem in Burgum wonen? Dan nodigen de beweegcoaches ouderen van team High Five Tytsjerksteradiel u/jullie uit om een filmpje op te nemen met een leuke, lieve, grappige koninklijke boodschap.

De ouderen die in Wooncentrum Berchhiem wonen mogen door het Coronavirus geen bezoek ontvangen en dus is er weinig tot geen contact met de buitenwereld, familie en vrienden. "En natuurlijk hebben we het videobellen en onze beweegcoach ter plaatse helpt de bewoners daar ook zoveel mogelijk mee. Maar toch… We willen graag iets extra’s doen en Koningsdag leek ons daar een mooie gelegenheid voor.

Doe eens gek! Trek je uitbundige oranje tenue aan en maak een leuk filmpje voor je ouders en of grootouders. Een mooie gelegenheid om iets leuks, grappigs of liefs te zeggen. Ze een hart onder de riem te steken, ze te bedanken. U/ jullie mogen het helemaal zelf invullen natuurlijk. Stuur dit dan op naar sjoerdje.kootstra@friesewouden.nl of app het naar het volgende nummer: 0651029679.

"Onze beweegcoach gaat dan op Koningsdag bij u/ jullie ouders en of grootouders langs met een groot scherm en brengt de boodschap persoonlijk bij u/ jullie ouders en of grootouders langs."