De nieuwe gitaarsensatie  en zangeres Laura Cox.
De nieuwe gitaarsensatie en zangeres Laura Cox. Foto: Ingezonden

Poppodium Iduna in Drachten zit niet stil

DRACHTEN - Al is het inmiddels een aantal weken stil in de popzaal van Iduna in Drachten, achter de schermen wordt hard gewerkt om concertdata te verplaatsen en alle mensen die kaartjes hebben gekocht te informeren.

De shows van Feuerengel en The Bruceband zijn verplaatst naar het najaar. Rammstein-tributeband Feuerengel, die ooit op uitnodiging van Rammstein zelf in hun show heeft gespeeld, staat nu gepland op 23 oktober 2020. The Bruceband viert het 45-jarig jubileum van ‘Born to Run’ op 4 december dit jaar in Iduna.

Ellen Foley, de Amerikaanse zangeres die bekend werd als zangeres van Meat Loaf’s wereldhit Paradise by the Dashboard Light en later haar solowerk ‘We Belong to the Night’ komt op 27 februari 2021 naar Drachten. De Duitse gitarist Axel Rudi Pell komt samen met zijn band een jaartje later naar Drachten dan gepland, namelijk op zaterdag 1 mei 2021.

Maar ook nieuwe bevestigingen voor het najaar gaan uiteraard gewoon door! Zo komt de nieuwe gitaarsensatie en zangeres Laura Cox met haar band op zaterdag 19 september naar Iduna. Haar naam wordt in één adem genoemd met andere, grote, vrouwelijke gitaristen zoals Nancy Wilson, Nita Strauss (Alice Cooper) en Joan Jett.

Amerikaanse hardrockband Y & T staat zondagmiddag 18 oktober op het programma.

Genoeg om dus naar uit te kijken, check voor een compleet overzicht van alle nieuwe data van verplaatste en nieuwe shows www.iduna.nl