FC Burgum in actie voor middenstand

BURGUM - "Vorige maand werden wij allen overvallen door het Coronavirus en dit raakt het ons allemaal, zowel privé, op het werk als ook sociaal, waaronder in onze hobby’s en sportbeleving. Ook FC Burgum voelt de impact, die dit op onze nieuwe vereniging en onze leden heeft."

"Onze problemen met betrekking tot het Coronavirus en de situatie waar we nu in zitten vallen echter in het niet bij de problemen, die veel van jullie, onze trouwe sponsors, ervaren. De lokale middenstand is erg belangrijk voor FC Burgum. Wij zijn erg blij met de steun die wij in ons prille bestaan tot nu toe van jullie krijgen. Daarom willen wij graag iets voor jullie terugdoen in deze moeilijke tijd. Wij attenderen op de actie voor de Friese middenstand, waaronder die in Burgum, opgezet door ‘Clubplan’. Hiermee wil de organisatie de lokale bestedingen bij onze sponsors een boost geven.

Jullie kunnen je aanmelden op www.sponsoractie.nl/Burgum. Vervolgens wordt er een sponsorboekje gemaakt met waardebonnen van alle middenstanders uit Burgum e.o. die meedoen. Jullie kunnen zelf bepalen wat er op jullie waardebon komt, het is maar net wat jullie straks het beste kan helpen. FC Burgum zal deze sponsorboekjes promoten via de website en sociale media. Alle inwoners uit Burgum en omgeving kunnen online een boekje bestellen. De boekjes worden verspreid zodra de corona-maatregelen toelaten dat alle middenstanders weer opengaan. Vanaf dan kan iedereen de waardebonnen weer inleveren bij jullie en de andere middenstanders uit het boekje." Ook in Buitenpost, Dokkum, Surhuisterveen en De Westereen zijn er acties.