De elektrische auto van Dierenartsenpraktijk Dokkum bezorgt tot aan de deur.
De elektrische auto van Dierenartsenpraktijk Dokkum bezorgt tot aan de deur. Foto: Ingezonden

Bezorgdienst Dierenartsenpraktijk
Dokkum e.o. tijdens coronacrisis

DOKKUM - Tijdens deze lastige periode blijven we allemaal zoveel mogelijk thuis om de verspreiding van het COVID-19 virus te beperken. Maar mogelijk heeft uw dier nog steeds medicatie of voer nodig. Als extra service hebben we daarom voor u als huisdiereigenaar, paardeneigenaar of veehouder tijdelijk een bezorgdienst opgezet!

In de komende weken is het mogelijk uw bestelde medicijnen of voer thuis te laten bezorgen. Voor een klein bedrag (€3,50) komen we met onze elektrische Dierenartsenpraktijk Dokkum auto bij u aan de deur.

Net als bij alle andere bezorgdiensten houden wij ons ook aan bepaalde maatregelen om verspreiding van het virus te voorkomen. Mocht u de deur dus niet uit willen of kunnen, dan kunt u op deze manier nog steeds de bestelling ontvangen die u geplaatst heeft.

Als u de bestelling doorgeeft, zullen we ernaar streven het zo snel mogelijk te bezorgen. De assistent kan u hier een inschatting van geven.

U kunt uw bestelling per telefoon, mail of via de DAP Dokkum app aan ons doorgeven en daarbij aangeven dat u het graag wil laten bezorgen. 'Sa komt Dierenartsenpraktijk Dokkum ek yn 'e coronakrisis by jim thús!'

telefoonnummer: 0519-292526
e-mail: info@dapdokkum.nl

of download de gratis Dierenartsenpraktijk Dokkum app via de play- of appstore.