Zandtovenaar Gert van der Vijver treedt online op via de Bethelkerk in Drachten.
Zandtovenaar Gert van der Vijver treedt online op via de Bethelkerk in Drachten. Foto: Management Gert van der Vijver

Bethel: Paasconcert met Zandtovenaar

DRACHTEN - Ondanks het annuleren van vele evenementen in heel Nederland heeft de Vrije Baptistengemeente Bethel besloten het Paasconcert met de Zandtovenaar wel door te laten gaan. Uiteraard in een hele andere opzet en online zodat iedereen er vanuit de huiskamer gewoon bij kan zijn.

Tijdens dit bijzondere concert worden we meegenomen door de zandtekeningen van Gert (de Zandtovenaar) en Rosa van der Vijver (de Zandprinses), in het verhaal van de kruisiging van Jezus. Dit wordt muzikaal ondersteund door onder andere Frank en Milou van Essen, grote namen in de Nederlandse gospelwereld. Ook zullen Wia en Sera van der Vijver niet ontbreken. Sera is onder andere bekend van het Junior Songfestival en als winnares van ‘All Together Now’.

Online thuis te volgen

Gert van der Vijver, de zandtovenaar, gaat met zijn zandschilderkunst de hele wereld over en was onder andere te zien in ‘The Passion’ en met Marco Borsato tijdens de concertenreeks 3Dimensies.

Beleef Pasen van dichtbij. Laat je beroeren en verwonderen, maar bovenal geniet van dit unieke concert wat op zondag 12 april om 19.30 uur wordt uitgezonden via het YouTubekanaal VBGBethel. (https://www.youtube.com/user/VBGBethel/)