Burgemeesters over corona in Op’e Hichte

BURGUM - Waarom gaat de markt gewoon door? Mogen onze kinderen wel in de straat spelen? Wat doet de gemeente om de ondernemers te helpen? We zitten allemaal vol vragen over de consequenties van de maatregelen die ook de gemeenten Achtkarspelen en Tytsjerksteradiel treffen om de coronacrisis te bestrijden.

Burgemeester Oebele Brouwer van Achtkarspelen en burgemeester Jeroen Gebben van Tytsjerksteradiel vertellen wat de stand van zaken is binnen hun gemeente en wat de gemeente allemaal doet. Vrijdag 3 april zijn zij te gast in Op ‘e Hichte. Luisteraars kunnen tijdens de uitzending bellen met de studio om hun prangende vragen aan de burgemeesters te stellen. Heeft u een vraag voor de burgemeesters? Luister vrijdag tussen 11.00 en 12.00 uur naar Op’e Hichte en bel! Radio ontvangst via FM 105 en 107.8, online via
www.rtvkanaal30.nl.

De uitzending is ook op televisie (achter de kabelkrant) te volgen op ZIGGO kanaal 36 en KPN/Telfort/Xs4All op kanaal 1470 en wordt via een livestream uitgezonden op de Facebookpagina van Kanaal 30. Tijdens de uitzending kunt u bellen met 0511 461717. U kunt uw vraag dan rechtstreeks stellen.