De Colorkids is een online programma voor kinderen.
De Colorkids is een online programma voor kinderen. Foto: Ingezonden

Bethel: programmering voor jong en oud

DRACHTEN - Naast de livedienst die elke zondag om 10.00 uur wordt uitgezonden vanuit de Vrije Baptistengemeente Bethel in Drachten is ook gestart met een programmering voor kinderen. Dagelijks om 18.15 uur kan je terecht bij Colorkids.

Kinderen kunnen berichtjes
sturen via mail of app

Colorkids is een onlineprogramma voor kids. Elke dag op een vaste tijd een mooie eigentijdse boodschap op het YouTube kanaal van Bethel (VBGBethel).

"We willen de kids een hart onder de riem steken en vertellen hoe Jezus hun allerbeste vriend kan zijn of worden. Het programma wordt interactief en kinderen kunnen reageren door berichtjes te sturen naar een mail- en/of app adres."

Ook zal voorganger Jacob Folkerts elke maandag en donderdag om 19.45 uur met een bemoediging een ieder toespreken die hiervoor openstaat.

Uiteraard worden de tieners en jongeren niet vergeten en zullen die vooral door middel van de sociale media uitgedaagd worden om verbonden te blijven.

"Voor het gehele onlineprogramma verwijzen we je graag door naar www.bethel.nl/agenda en blijf op de hoogte via de social mediakanalen van Bethel." Woensdag 25 maart om 18.15 uur was de lancering van Colorkids Online via: https://www.youtube.com/user/VBGBethel.