Musical Mozes verplaatst: maart 2021

BUITENPOST - De musical Mozes die op 27, 28 en 29 maart en 3, 4 en 5 april in Buitenpost zou worden opgevoerd, gaat vanwege de ontwikkelingen rondom het Corona-virus niet door. De voorstellingen worden verplaatst naar de laatste twee weekenden van maart 2021.

Het bestuur van de Stichting Toneel & Muziek Buitenpost e.o. heeft dat besloten. Voorzitter Klaas de Jonge: “Het valt ons als bestuur zwaar dat we deze beslissing hebben moeten nemen, maar gelet op de genomen landelijke maatregelen hadden wij geen andere keuze. Heel veel mensen hebben de afgelopen maanden hard gewerkt om de musical Mozes tot een succes te maken. Denk aan de acteurs, muzikanten, regisseur, de naaiploeg en de bouwploeg die de kerkzaal afgelopen week al had omgebouwd tot theaterzaal. Dan is het zuur dat we slechts twee weken voor de première de boel moeten afblazen.” Reeds gekochte kaarten blijven geldig voor de voorstellingen van volgend jaar.

BALK Festival

DRACHTEN - In verband met de aangescherpte maatregelen rond de verspreiding van het Coronavirus is in samenwerking met Schouwburg de Lawei het BALK Festival Noord 2020 van 22 maart 2020 verplaatst naar 1 november 2020. Er worden meer dan 500 zangers en zangeressen verwacht, die zich daar met hun koor of vocal group presenteren.
Meer informatie www.solidsoundpopvocals.nl, www.balknet.nl.