Jochum Hekstra samen met Anne en Vera Woudstra.
Jochum Hekstra samen met Anne en Vera Woudstra. Foto: ingezonden

Vernieuwing bij Woudstra's Bouwmaterialen & Houtbouw B.V.

BROEKSTERWALD - De klant heeft nog niks gemerkt, maar achter de schermen is er het nodige veranderd bij Woudstra's Bouwmaterialen & Houtbouw B.V. te Broeksterwâld. Na 33 jaar heeft Anne Woudstra het stokje overgedragen aan Jochum Hekstra. Volgens Jochum blijft de formule ongewijzigd: "Wij blijven het complete pakket leveren, van fundering tot nokvorst. Dat is onze kracht!"

Sinds begin 2020 is Jochum officieel eigenaar van de zaak. Hiervoor was hij acht jaar in dienst bij het bedrijf, hij weet dus exact wat er op de winkelvloer speelt. Voormalig eigenaar Anne blijft werkzaam binnen het bedrijf, samen met Jochum zorgt hij op deze manier dat de opgebouwde expertise, kwaliteit en service die de klant gewend zijn, behouden blijft. "Wij denken altijd actief mee", aldus Jochum. "Wilt u bijvoorbeeld een tussenwand plaatsen maar weet u niet precies welke materialen u nodig hebt? Wij leggen u graag uit welke materialen u het beste kunt meenemen en hoe u te werk kunt gaan."

Woudstra's Bouwmaterialen & Houtbouw B.V. levert alles voor op, in en rond huis en tuin. "Tot het laatste tuinpaaltje", zegt Jochum. "En wij bezorgen gratis in heel Noordoost-Friesland. Hebt u teveel bouwmaterialen besteld? Dan mag u deze altijd terugbrengen." Voor advies bent u van harte welkom om een kijkje te komen nemen in de onderneming: de koffie staat klaar in Broeksterwâld of kijk op: www.woudstras.nl.

Pieter Durksstraat 46A Broeksterwâld
0511 - 42 44 97 | info@woudstras.nl