Team Dijkstra Mode, staand v.l.n.r. Cees, Pieta, Nynke, Theo, Wietske, Anneke, Durkje, Janke. Voor: Yvonne, Annie.
Team Dijkstra Mode, staand v.l.n.r. Cees, Pieta, Nynke, Theo, Wietske, Anneke, Durkje, Janke. Voor: Yvonne, Annie. Foto: Ingezonden

Dijkstra Mode Feanwâlden compleet vernieuwd

FEANWALDEN - Dijkstra Mode kijkt terug op een feestelijke, drukke openingsweek. Sinds januari is er flink geklust op zowel de dames- als herenafdeling om een complete metamorfose te kunnen realiseren. Vloeren werden er uit gesloopt, toonbanken verwijderd, nieuwe paskamers toegevoegd en de verlichting is vernieuwd.

Wie nu de ruime modezaak in Feanwâlden binnenwandelt, zal verrast zijn. Het warme interieur straalt gezelligheid uit. Dankzij de nieuwe indeling zijn er meerdere hoeken gecreëerd. Ook in de vernieuwde koffiehoek ontbreekt er niks aan sfeer: een persoonlijk ontworpen krijtmuur en een comfortabele bank om na het shoppen even heerlijk bij te komen met een kopje koffie. Dat is iets wat Dijkstra Mode typeert geeft Cees Dijkstra aan: “Winkelen moet een uitje zijn, je moet je op je gemak voelen.”
De vernieuwde modezaak uit Feanwâlden trekt klanten vanuit de hele regio Noardeast-Fryslân, mede dankzij een deskundig verkoopteam van tien medewerkers waarbij de klant persoonlijk en eerlijk geholpen wordt. Persoonlijke aandacht staat op nummer één, waar zeker de kwaliteit niet ontbreekt. “Wij vinden het belangrijk dat je thuis komt met een outfit die bij je past”.

Een spannende tijd nu, tijdens de uitbraak van het Coronavirus. Daar sta je dan, in een prachtige nieuwe winkel met de nieuwste trends aan damesmode, herenmode en mode voor de bruidegom.

“Zolang we de veiligheid kunnen waarborgen en de adviezen van het overheid niet veranderen, blijven we geopend. Houd onze website in de gaten voor de actuele openingstijden: www.dijkstramode.nl.”