Kijk voor de initiatieven van Dokkumer ondernemers op In-Dokkum.nl.
Kijk voor de initiatieven van Dokkumer ondernemers op In-Dokkum.nl. Foto: Ingezonden

Ondernemers starten Dokkum online open

DOKKUM - Winkeliers, horecabedrijven en andere ondernemers slaan de handen ineen met de speciale pagina 'Dokkum online Open' op In-Dokkum.nl. De ondernemers komen met het initiatief vanwege het coronavirus. In winkels die open zijn, zijn allemaal passende maatregelen getroffen tegen het virus.

De initiatieven variëren van privé-avondopenstelling van winkels op verzoek, horecaondernemers komen bijvoorbeeld met initiatieven om gratis te bezorgen. Winkeliers die normaal gesproken niet aan huis bezorgen of service verlenen, zijn daar vanwege het virus nu wel op overgestapt. Door de initiatieven te bundelen ontstaat een overzichtelijke pagina voor consumenten uit Dokkum en wijde omstreken.
Het overzicht is bedoeld om steun te bieden aan lokale ondernemers. Dokkumers kunnen dat ook doen door bijvoorbeeld cadeaubonnen te bestellen en te betalen en die op een later moment te verzilveren. De pagina is te bereiken via: www.in-dokkum.nl/online-open. Ondernemers die bij het initiatief aan willen haken kunnen mailen naar: info@dokcom.nl.