Volop keus in raamdecoratie in de showroom van Decokay Drachten.
Volop keus in raamdecoratie in de showroom van Decokay Drachten. Foto: Ingezonden

Kleur in huis met raamdecoratie van Decokay

DRACHTEN - Het kan heel lastig zijn om een goede kleur voor je raamdecoratie uit te kiezen. Niet in de laatste plaats omdat er zoveel mogelijkheden zijn. Daarom ligt het voor de hand dat je voor veilig wit kiest, maar zelfs wit is in heel veel verschillende tinten te verkrijgen.

Bij Decokay Drachten kun je altijd terecht voor advies als je er zelf niet uit komt.Van wittinten wordt gezegd dat ze rust en sereniteit uitstralen. Toch is het vaak ook prachtig om voor een andere kleur te kiezen. Als de kleuren in je huis harmoniëren, brengt dat een heel rustige sfeer. Sinds enkele jaren is de keuze voor zwarte raambekleding populair.

Zwart is nu een echte trendkleur die zorgt voor een robuuste en stoere sfeer, zeker in combinatie met houten rustieke meubels. Naast wit en zwart kun je ook kiezen uit mooie bedekte tinten als taupe, grijs en zandkleuren. Wil je nog meer kleur in je huis? Denk dan eens aan Duette Shades of Plissé Shades van Luxaflex in kleurschakeringen van de zon zoals warme tinten rood, oranje of geel.

En wat dacht je van het afstemmen van diepblauwe shades op een blauw geverfde muur? Spannend en subtiel. Ontdek de diversiteit in dessins en tinten van Duette Shades en Plissé Shades van Luxaflex. En merk ook dat het loont om eens uit je veilige kleurkeuzes te stappen! Kom gerust eens langs bij Decokay voor een persoonlijk advies.

www.decokaydrachten.nl | Martin L. Kingsingel 54, Drachten | 0512-515159 |
drachten@decokay.nl