In de showroom vind je de allernieuwste keukenmodellen.
In de showroom vind je de allernieuwste keukenmodellen. Foto: Ingezonden

Geheel ontzorgd geleverde keukens bij Keukencentrum Marssum

MARSSUM - De fijnproevers, staat er achter de naam. En zo zien de eigenaressen, de zussen Petra Adamse-Postma en Judith Looijenga-Postma zichzelf en hun keukencentrum ook. Tijdens een bezoek aan de inspirerende showroom in Marssum ontdek ik waarom.

Bij binnenkomst ervaar ik meteen een welkome sfeer. De medewerkers staan de bezoekers vriendelijk te woord, zonder opdringerig te zijn. "Gehaaide verkopers zul je hier niet aantreffen", lacht Petra. "Natuurlijk willen we graag keukens verkopen, maar nog veel liever bouwen we een band op met klanten. We nemen de tijd om hun wensen te bespreken en te kijken of we binnen het budget iets moois kunnen doen. Die persoonlijke aandacht geeft veel meer voldoening!"

Uit reacties op de website blijkt dat klanten de goede service en adviezen erg waarderen. Judith vertelt trots dat er ouders zijn die ooit hun keuken kochten bij Keukencentrum Marssum en dat nu hun kinderen komen voor hĂșn nieuwe keuken. Ook een herhalingsaankoop van een klant is geen uitzondering. "Een groter compliment kunnen we toch niet krijgen?"

De keukens kunnen geheel ontzorgd geleverd worden. Van A tot Z zorgen de vakkundige monteurs van Keukencentrum Marssum ervoor dat uw keuken geplaatst wordt, naar wens kunnen alle voorbereidende werkzaamheden via de monteurs geregeld worden zoals leidingen verleggen, meterkast aanpassen, stucwerk etc. Zo bent u geheel kook-klaar wanneer uw keuken opgeleverd wordt!

Nieuwsgierig? Keukencentrum Marssum nodigt u van harte uit voor een kop koffie en een vrijblijvend gesprek.

www.keukencentrum-marssum.nl