Hoeveel zoutblokjes zijn dit? Doe een gokje en win een waterontharder!
Hoeveel zoutblokjes zijn dit? Doe een gokje en win een waterontharder! Foto: Barbara van Rijn

Raad het aantal zouttabletten en win een Mezutec waterontharder

DRACHTEN - Bij Mezutec Waterzuiveringssystemen zitten ze niet stil. Zo is sinds kort het servicepunt in Drachten elke zaterdag geopend, wordt er een inloopavond georganiseerd in het MFA in Lippenhuizen en is er een nieuwe winactie.

Om iedereen de kans te geven informatie op te vragen over waterontharders kan men nu ook elke zaterdag terecht bij het servicepunt aan Het Helmhout, op industrieterrein De Haven in Drachten. Tussen 10.00 en 17.00 uur staan medewerkers klaar om klanten van informatie te voorzien. Bovendien is op elke zaterdag in maart het zout extra voordelig: een zak van 25 kilo kost dan € 8,50 inclusief btw.

Loop dus snel eens binnen. Want wist u dat u met een waterontharder niet alleen verlost bent van alle kalkaanslag, maar dat het ontharde water ook zeer zacht is voor de huid en daarmee verlichting kan bieden bij diverse huidproblemen als jeuk, een droge huid, eczeem en psoriasis? Bovendien heeft u met een waterontharder veel minder schoonmaakmiddel, wasmiddel, douchegel en shampoo nodig.

De waterontharders, die kalk, magnesium en andere vervuilers uit het water filteren, hebben weinig onderhoud nodig. Ook verbruiken de apparaten weinig zout. Mocht het zout onverhoopt toch eens op zijn, dan brengt de gratis zoutbezorgdienst van Mezutec uitkomst. Eén telefoontje en het wordt tot aan de deur geleverd.

Voor geïnteresseerden wordt er op 10 maart een speciale inloopavond georganiseerd in Lippenhuizen. Van 19.00 tot 21.30 uur kan iedereen met vragen over waterontharders terecht in de multifunctionele accommodatie in het dorp. Maak kennis met Mezutec, ontdek hoe waterontharders u verlossen van kalkaanslag en hoe zacht het ontharde water is voor huid en haar. Maak een vrijblijvende afspraak voor een persoonlijk advies.

Win in maart een gratis waterontharder

Kans maken op een gratis waterontharder? Raad dan snel hoeveel zouttabletten er in het bad liggen waar adviseur van Mezutec Tjitske Klijnstra in staat en mail het antwoord samen met uw gegevens en telefoonnummer naar tjitske.klijnstra@mezutec.nl. Dit kan tot en met zaterdag 14 maart.

www.mezutec.nl | Het Helmhout 34-13
Drachten | 0512-544101 | info@mezutec.nl
Volg Mezutec ook op Facebook