Dubbelwinst basketballers Penta

DRACHTEN - Zonder de twee belangrijkste spelverdedigers Ilonka Debets en Bianca Jousma, traden de dames van Penta aan tegen Exercitia uit Eelde-Paterswolde. Penta won met 63-57.

Penta blijft met Scylla en Moestasj op de tweede plaats staan. Het beloven nog vier spannende laatste wedstrijden te worden. Topscoorders: Manon Mayzchrak 22, Joanne Meijer 16, Inge Meijer 6 en Dana Reitsema 5 punten. Dyna uit Heerenveen toonde zich aanvallend onmachtig tegen de heren van Penta, waardoor bij rust een royale 46-15 voorsprong op het bord stond voor de Drachtsters. Na rust herstelde Dyna zich, maar in het laatste kwart stelde Penta, onder aanvoering van Ruben Hamoen en Jelte Hoogterp, orde op zaken: 79-45. Topscoorders: Edo Slump 32, Jelte, Hoogterp 14, Martijn Wielinga 13, Ruben Hamoen 10 punten.