Behaal snel en veilig resultaat met trainingen van 35 minuten op de meest moderne toestellen met persoonlijke begeleiding.
Behaal snel en veilig resultaat met trainingen van 35 minuten op de meest moderne toestellen met persoonlijke begeleiding. Foto: Ingezonden

FitProject2020: een nieuwe
bewegingsrevolutie bij HappyFit35

URETERP - FitProject2020 wordt in Ureterp uitgevoerd door HappyFit35. Vanaf ons 30e levensjaar neemt onze spiermassa af. Dat heeft flinke gevolgen voor je lichaam. Zwakkere spieren kunnen de aanzet zijn tot meer pijntjes die je beperken in je dagelijks leven. Daarnaast draait onze stofwisseling voornamelijk op spiermassa. Minder spieren betekent dat we minder vet verbranden en dat zie je terug in een kledingmaat meer of dat vetrolletje extra. Diƫten helpen niet om spieren te versterken. Dat lukt alleen met een doelgerichte training.

FitProject2020 daagt jou uit om daar nu iets aan te doen en bewijst dat een gezonde levensstijl mogelijk is met slechts tweemaal per week 20 minuten krachttraining en 20 minuten conditietraining. Het programma begint met een uitgebreid intakegesprek met bepaling van je doelen en het samenstellen van je persoonlijk trainingsplan.
Hierna ga je acht weken trainen op de meest moderne toestellen met persoonlijke begeleiding.

De trainingen duren slechts 35 minuten per training en zijn snel, veilig en effectief. Speciaal voor iedereen die weinig tijd heeft en niet van sporten houdt. FitProject2020 is ook geschikt voor senioren en voor mensen die lange tijd niet gesport hebben.
Aanmelden kan tot uiterlijk 31 maart 2020 telefonisch via 0512-745072 of mail naar
info@happyfit35.nl onder vermelding van Fitproject 2020.
HappyFit35 | Lijteplein 8 | 9247 EN Ureterp | www.happyfit35.nl