Winst korfballers Flamingo's

BUITENPOST - Na een wedstrijd met twee gezichten, knokten de korfballers van Flamingo’s uit Buitenpost zich in de tweede helft langs de korfballers van Noordenveld.

Na rust moest Flamingo’s bij een 8-10 achterstand uit een ander vaatje tappen. Dat leek eerst niet te slagen, want de Rodenaren liepen uit naar 9-13. Beide ploegen waren aan elkaar gewaagd, maar met nog een kwartier te gaan kwam Flamingo’s dankzij een rake bal van Hendrik Land voor het eerst op een 16-15 voorsprong. Later zorgde Hendrik Land voor een 22-18 eindstand.
Met nu nog maar twee punten achterstand op een veilige plek op de ranglijst, deed Flamingo’s zeer goede zaken. Scores Flamingo’s: Hendrik Land (8), Wieger van der Wolf (7), Martein Visser (5), Thea Baas, Daan Haverhoek.