RepairCafé Oudega

OUDEGA - Elke eerste woensdag van de maand van 9.30 tot 11.30 uur zijn de vrijwilligers van het RepairCafé in mfc De GearRin aan de Buorren 34c aanwezig om te helpen met storingen in allerlei (zogenaamde kleine) apparaten.

Voor hulp aan computers, tablet en smartphone helpen ze ook voor hulp bij programma’s tot en met het weer aan de praat krijgen van 'kapotte' computers/laptops. De data dit jaar: 4 maart, 1 april, 6 mei, 3 juni, 1 juli, 2 september, 7 oktober, 4 november en 2 december. Apparaten die u weg wilt gooien kunnen door het RepairCafé volledig gedemonteerd worden en als gescheiden afval worden afgevoerd, maar eerst kijken ze natuurlijk of het apparaat nog werkt.

Ouderenmiddag

BURDAARD - Donderdagmiddag 5 maart is er een ouderenmiddag in MFC Het Spectrum in Burdaard. Presentatie door Ruurd Jan Torensma en Jenno Terpstra uit Burdaard. Het programma bestaat uit spellen, een quiz en een bingo. Ruurd Jan en Jenno verzorgen een theatrale omlijsting. Start om 15.00 uur in MFC Het Spectrum, Schoolstraat 12 in Burdaard. Deelname 12,50 euro per persoon (inclusief snackdiner). Kaarten aan de receptie van Het Spectrum en op de middag zelf.