Lenteconcert in Kerkje Olterterp
Lenteconcert in Kerkje Olterterp Foto: Martine Mees

Lenteconcert in St. Hippolytuskerk Olterterp

BEETSTERZWAAG - Op zaterdagmiddag 18 april begint om 16.00 uur het Lenteconcert in de St. Hippolytuskerk aan de Achterwei 6 in Olterterp (vlakbij Beetsterzwaag) door docenten met hun master-studenten van het Prins Claus Conservatorium.

Deze professionele musici, die doceren en studeren aan het Prins Claus Conservatorium te Groningen voor hun Master of Music, spelen klassieke kamermuziek.Het Prins Claus Conservatorium van de Hanzehogeschool Groningen is zeer verbonden met de samenleving in het noorden van Nederland en heeft tegelijkertijd internationale uitstraling en niveau. Hun missie is het opleiden van inspirerende musici die het verschil maken in onze samenleving. In de opleiding hoort het geven van concerten, waar ze de gelegenheid voor krijgen in dit sfeervolle historische kerkje in bossen van Olterterp gelegen.

En Hotel-Restaurant 'Het Witte Huis', dat vlakbij het kerkje is, biedt deze avond een drie gangen 'Concert-menu' aan voor € 32,50. Reserveren rechtstreeks bij het restaurant (Tel 0512 382 222 ).

Dit concert wordt georganiseerd door Cultbee, in samenwerking met het Prins Claus Conservatorium, met dank aan vrijwilligers, donateurs (Cultbee is een culturele ANBI), partners, subsidiegevers. Reserveren aanbevolen. Het concert duurt een uurtje zonder pauze. Entree-concert: € 11, - (inclusief 9 procent BTW) (tot en met 18 jaar: gratis) per persoon.

Kaartverkoop - genummerde kaarten: kaartnummer is stoelnummer. Bij: Da Drogisterij Ans, Hoofdstraat 36, Beetsterzwaag (vanaf 16 maart) of per email: cultuur@cultbee.nl (plus 1,- portokosten) of online bij Eventbrite (plus 0,43 extra boekingskosten): cultbee-lenteconcert-18april2020.eventbrite.nl.