De Urker MANS Formatie.
De Urker MANS Formatie. Foto: Arno Lambregtse

Lezerskorting op passie en paasconcert Urker Mans Formatie

URETERP - Op zaterdag 21 maart 2020 geeft de bekende Urker MANS Formatie een concert in De Levensbron in Ureterp. De mannen brengen een nieuw repertoire ten gehore waarin een opbouw zit van het verstilde passiegedeelte naar het uitbundige paasgedeelte.

De overgang tussen beide delen wordt gebracht door een instrumentale solo op het orgel door Hendrik van Veen. De Urker Mans Formatie heeft een nieuwe cd opgenomen waarop het gehele programma terug te vinden is. Enkele titels zijn: Eli, Eli, Lama Sabachthani, De Kruisweg, The Man on the middle Cross en Het is volbracht!

Dirigent Martin Mans weet de aandacht goed vast te houden. De vijftien zangers, die in Urker dracht zingen, vormen een geheel maar zingen ook allen een unieke solo. De Urker MANS Formatie is een geoefende, deels professionele, samenstelling die de luisteraar een afwisselende voorstelling biedt.

Locatie: De Levensbron, De Feart 85, Ureterp | Aanvang: 15.00 uur | Toegang: 18,50.
Reserveren en online bestellen: www.martinmans.nl of t. 06-25391903. Voorverkoop van kaarten bij: Tuincentrum Bijma, Bûtewei 26, Ureterp.

Lezerskorting:

Lezers van De Actief krijgen op vertoon van dit artikel een korting van € 5,- op de entree en betalen € 13,50 in plaats van € 18,50. (max. 2 pers./art.) Online geldt de actiecode: Actief213.