Lisanne Smit opent zaterdag Huidtherapeut en Schoonheids-
salon Moaij  in De Westereen.
Lisanne Smit opent zaterdag Huidtherapeut en Schoonheids- salon Moaij in De Westereen. Foto: Actief Media

Huidtherapeut én schoonheidsspecialist

DE WESTEREEN - Zaterdag 29 februari opent Huidtherapeut en Schoonheidssalon Moaij in het winkelcentrum van De Westereen. Eigenaresse Lisanne Smit is schoonheidsspecialiste en huidtherapeut. "Een zinvolle combinatie", zegt de jonge onderneemster in het gloednieuw ingerichte pand.

Al anderhalf jaar runt Lisanne haar eigen salon in Twijzelerheide. Verhuizen werd noodzakelijk toen de schoonheidsspecialiste deze zomer de HBO-opleiding huidtherapie afrondde. "Een huidtherapeut moet beschikken over bijvoorbeeld een invalidentoilet en een afsluitbare behandelruimte. Die heb ik nu."

Zaterdagmiddag van 15.30 tot 18.30 uur is de feestelijke opening van Huidtherapeut en Schoonheidssalon Moaij. Ook u bent welkom voor het nemen van een kijkje. Vanaf dinsdag behandelt Lisanne hier haar cliƫnten. "Schoonheids- en huidtherapiebehandelingen liggen in elkaars verlengde en maken mijn werkdag heel afwisselend."

Bij Moaij kunnen mannen en vrouwen terecht voor gebruikelijke behandelingen maar ook voor specialisaties als definitief ontharen (soms vergoed via de verzekering) of bijvoorbeeld microneedling. "Microneedling maakt de huid strakker door met kleine naaldjes de aanmaak van collageen en elastine te stimuleren. Hierdoor kunnen rimpels verminderen." Ook voor bijvoorbeeld chemische peeling, acne- en oedeemtherapie kunt u terecht bij Huidtherapeut en Schoonheidssalon Moaij.

Bel voor een afspraak of boek een behandeling online | 06 37454617 | 0511-745012 |
Ljurkstrjitte 72D, De Westereen | www.moaij.nl