Onderwijsavonden Unite in Christ

DRACHTEN - Stichting Unite in Christ organiseert Onderwijsavonden 'Aan stromend water'. Geef je op want de eerste avond is op woensdagavond 4 maart bij het Gomarus college in Drachten.

"Aan stromend water zitten en dieper wortelen, dan zal er een stroom van levend water uit jouw binnenste naar buiten stromen. Op deze avonden mag je zitten aan stromend water en dieper geplant worden..

Zitten aan de voeten van Jezus, zou jij dat ook willen? Gewoon even bij Jezus zijn, je pijn en verdriet met Hem delen en willen herstellen? Of heb jij een verlangen om Jezus nog meer te laten zien door jou heen in je omgeving, op de plekken waar je bent? Wil je nog meer vanuit Zijn kracht leven? Waar ben jij in dit leven voor geroepen, wat is Gods doel met jou? Wie ben jij werkelijk en wie mag je zijn, hoe heeft God jou bedoeld?

Je mag in relatie met God leven door de krachtige werking van de Heilige Geest in jouw leven. Hoe meer mensen dit in hun persoonlijk leven zullen laten zien in de omgeving waar ze leven en werken, hoe meer God zichtbaar zal worden en zijn glorie gezien zal worden in Noord Nederland.

En van daaruit kan het niet uitblijven dat ook andere mensen aangeraakt zullen worden met de liefde van Jezus. Tijdens deze avonden gaan deelnemers samen op (onder)zoek naar antwoorden op deze vragen en samen leren toepassen in je persoonlijke leven van elke dag." Voor meer info en opgave kijk op de website van Unite in Christ: www.uniteinchrist.nl/aan-stromend-water.