Kledinginzameling

DRACHTEN - Zijn uw kledingkasten weer opgeruimd? Lever uw goede en gedragen kleding in voor ontwikkelingsprojecten, werkgelegenheid en hergebruik. Door uw kleding naar een inzamelpunt van Kom over en help te brengen kunt u verschil maken in de levens van kwetsbare gezinnen in Oekraïne! Kijk ook op de website: www.komoverenhelp.nl/kleding.
U kunt uw kleding en schoenen in sterke zakken naar het volgende inzamelpunt brengen: Fam. S. Elgersma, Oudeweg 212, 9201 ES Drachten, 0512-342149.

Toneel Jounswille

AUGUSTINUSGA - Toneelvereniging Jounswille brengt het stuk ‘De frou fan it wâld’ op de planken‘. Het is een nieuw toneelstuk, gebaseerd op het ware verhaal van 'Christopher Knight, die als bijnaam 'The North Pond Hermit' had. Hermit Knight leefde 26 jaar lang diep in de bossen van Maine, in het noordoosten van Amerika. Om te kunnen overleven heeft hij meer dan duizend keer ingebroken in woningen, zomerhuizen en kantines van sportverenigingen. Hij werd uiteindelijk opgepakt. De uitvoeringen zijn op vrijdag 6, zaterdag 7, vrijdag 13 en zaterdag 14 maart, om 20.00 uur in Café Stynsgea. Kaarten kunnen worden besteld bij familie Gjaltema. Boskkamp 49, Augustinusga, tel. 0512-352192.