Berber Könning en Jaqueline Terpstra controleren de banden en pads bij een cliënt.
Berber Könning en Jaqueline Terpstra controleren de banden en pads bij een cliënt. Foto: Actief Media

Easyslim.nu met vestigingen in Drachten en Leeuwarden maakt afvallen makkelijk

LEEUWARDEN/DRACHTEN - Vijf afslankstudio's heeft Easyslim.nu in Friesland, onder andere in Leeuwarden en Drachten. "We introduceerden tevens een aantal unieke ondersteunende producten", zegt eigenaresse Berber Könning.

"Easyslim.nu maakt afvallen makkelijk met een uniek apparaat én een eerlijk eet en leefstijl advies, zegt vestigingsmanager Jacqueline Terpstra. Het is voor iedereen vol te houden omdat het apparaat het werk doet en iedereen voedingsadviezen krijgt die bij hem of haar passen." Berber vult aan: "Ook komen er mannen en vrouwen die door drukte, overgewicht, slijtage of slecht kunnen bewegen, niet kunnen sporten. Dankzij ons apparaat trainen ze toch hun spieren."

De vrouwen leggen uit hoe het werkt: "Bij Easyslim.nu train je spieren en verbrand je vet zonder eigen inspanning. Je ligt circa 40 minuten op een behandeltafel. Krijgt banden om, waaronder de pads komen die in verbinding staan met het apparaat. Met ultrasound wordt vet uit de cellen losgemaakt en wordt via de natuurlijke weg afgevoerd. Tegelijkertijd zorgt elektrostimulatie voor een snelle spieropbouw."

Alhoewel je snel centimeters verliest met dit Easyslim-apparaat blijft de basis voor het ideale gewicht ook gezond en voedzaam eten. "Daarom stellen we samen met de klant een persoonlijk behandelplan met voedingsadviezen op, afgestemd op het doel van de klant. De één wil snel zoveel mogelijk kilo’s kwijt, terwijl een ander kiest voor een rustiger tempo zonder strak voedingsschema. Voor ieder wat wils, vertelt Berber vrolijk.”

Voor je gezin koken én zelf koolhydraat-arm eten? Dat kan zeer eenvoudig met het kookboek: Kook in één keer: Voor jou koolhydraatarm, voor je gezin voeg je de koolhydraten eenvoudig op het einde toe. Dit prachtige boek is te koop in één van onze studio's en op www.easyslim.nu.

Doe inspiratie op met het
kookboek: Kook in één keer

Ter ondersteuning is er ook de uitgebalanceerde maaltijdvervanger Easique®: Erg makkelijk in gebruik én voorzien van alle voedingstoffen. Sinds december is tevens Easique Powder® verkrijgbaar, een wetenschappelijk bewezen poeder dat bijdraagt aan gewichtsafname en de honger stilt.

Easyslim.nu | Leeuwarden - Drachten | www.easyslim.nu | afspraak maken? bel of app 0620966723 |