Het team van Avalon viert komend weekend het jubileum. Kijk voor de acties in de advertentie op pagina 2.
Het team van Avalon viert komend weekend het jubileum. Kijk voor de acties in de advertentie op pagina 2. Foto: Ingezonden

Lingeriezaak Avalon in Burgum 12½ jaar

BURGUM - Lingeriezaak Avalon in Burgum viert komend weekend het 12½-jarig bestaan. "Op 27, 28 en 29 februari is het feest in de winkel", zegt Jitske Annema, samen met haar moeder Anneke Annema eigenaar.

Wie binnenloopt bij Avalon proeft een vrolijke, luchtige sfeer. "We zijn een team van zes blije, deskundige lingeriestylisten en minstens met z´n drieën aanwezig", vertelt Jitske. Van heinde en ver komen vrouwen voor advies. "Goed passende ondermode is goed voor je lijf, maar maakt bovenmode ook mooier en geeft zelfvertrouwen", weten de vakvrouwen. "Met onze expertise verhogen we draagcomfort en accentueren of camoufleren we het figuur."

Avalon heeft tevens een groot assortiment badmode. "We hebben badpakken, bikini's en tankini's met cups in alle maten. Onder- en bovenstukjes los, zodat het altijd past."
Avalon is gespecialiseerd in mamacare, met een aparte praktijkruimte voor het aanmeten van borstprotheses en protheselingerie. Ook hier is het assortiment opvallend groot. Keus geven is altijd doel geweest van Avalon.

Overal vandaan worden bestellingen geplaatst in de webshop. "Wij omarmen internet en zijn actief op social media. Online bestellen is gemakkelijk. Het advies in de winkel heeft echter grote meerwaarde vanwege het kunnen passen van de verschillende modellen."

De lingeriestylistes zijn meesters in het wegnemen van gene waarmee sommige klanten binnenkomen. Een grapje, even doorpakken, of juist serieus zijn en de tijd nemen stelt iedereen op zijn gemak. "Missie is dat jong en oud de winkel verlaat met een fijn gevoel."
Avalon lingerie | Lageweg 1a, Burgum | 0511-481100 | www.avalonlingerie.nl