Vrijdag is er een informatieve middag vol sportactiviteiten in Sportcentrum Drachten.
Vrijdag is er een informatieve middag vol sportactiviteiten in Sportcentrum Drachten. Foto: Ingezonden

De ultieme beweegmarkt in Sportcentrum Drachten: Fit, Fun & Food Fair 2.0

DRACHTEN - Een uitje voor de hele familie! Op vrijdag 21 februari zijn van 14.00 tot 16.30 uur vele fit-, fun- en food-aanbieders uit Smallingerland aanwezig in Sportcentrum Drachten. Samen zorgen zij voor een gezellige en informatieve beweegmarkt voor jong en oud (gratis entree).

Het hele Sportcentrum zal deze dag vol staan met kraampjes van sportverenigingen en experts op gebied van voeding en lifestyle. Voor iedereen is wel wat te halen of te doen. Laat je informeren over sport, bewegen, leefstijl en diëtiek.

TV-kok Reitse Spanninga (Omrop Fryslân) geeft live kookdemonstraties. En ben jij klaar voor onze klimwand? Mountain Network uit Heerenveen begeleidt je naar de top!
Daarnaast zijn onder andere handboogschieten, korfbal, roeien, atletiek, tennis en volleybal aanwezig. Ook is het mogelijk om je eigen smoothie bij elkaar te fietsen op de Smoothiefiets. Liever een kopje koffie? Dat wordt gratis aangeboden door Doppio Drachten!

Het bij elkaar brengen van het gehele fit, fun en food aanbod in Smallingerland brengt veel voordelen met zich mee. "In de gemeente is zó veel aanbod dat wij de inwoners graag helpen door tijdens een jaarlijks moment alles op één locatie samen te brengen", aldus Brenda Jager, buurtsportcoach van Sportbedrijf Drachten. "Daarom hebben wij zoveel mogelijk partijen uitgenodigd hun aanbod of dienstverlening te laten zien."
www.sportbedrijf-drachten.nl/ffff