Geen punten voor ONT in Hallum

HALLUM - Een zwaar veld, harde wind, stevige tegenstanders, niet bepaald de ideale omstandigheden voor ONT uit Opeinde om te voetballen. Dat bleek vooral de eerste helft waarin Wykels Hallum het bij 1-0 hield. In de tweede helft gaf ONT beter partij, maar verzuimde te scoren. Het werd 2-0, een terechte uitslag.

De strijd moest niet alleen worden gestreden tegen veld en tegenstander, ook tegen Jurjen Bosch. Hij is in de derde klasse B de speler met veel vlieguren op hoger niveau. Het was ook deze speler die de thuisploeg voor rust op 1-0 zette. Bij die stand bleef het de eerste helft en daar mocht ONT de handjes voor dichtknijpen. In de tweede helft kreeg ONT goede kansen op de gelijkmaker, maar die kwam er niet. Zes minuten voor afloop besliste Wykels Hallum de partij met een tweede doelpunt.